Teste & Chestionare

SDQ Assesment

SDQ (The Strengths and Difficulties Questionnaire) este un chestionar comportamental pentru copiii cu vârste cuprinse între 4 și 17 ani. Vizează următoarele probleme ale copilului dvs.: simptome emoționale, probleme de conduită, hiperactivitate/neatenție, probleme de relație cu egalii și comportamentul prosocial. În plus, există câteva întrebări de impact. Acest lucru oferă informații suplimentare utile pentru medicii și cercetătorii care prezintă interes pentru caracterul psihiatric și determinanții utilizării serviciilor (Goodman, 1999). Vă rugăm să reflectați cu atenție înainte de a răspunde și să încercați în cea mai mare măsură să vă păstrați obiectivitatea în răspunsuri.

 

Evaluarea depresiei

Acest chestionar indică profunzimea subiectivă a depresiei, făcând o estimare cantitativă a intensităţii simptomatologiei specifice depresiei. Conține 20 de afirmații. Vă rugăm să le parcurgeți pe rând, cu atenție și să bifați dacă afirmația este valabilă pentru descrierea stării dvs. din ultima perioadă de timp.

 

Scala Increderii in partener

Relațiile de cuplu sunt un parteneriat și, ca în orice parteneriat, cei doi oameni implicați trebuie să aibă încredere unul în celălalt dacă doresc ca relația lor să funcționeze. Psihologii consideră încrederea ca fiind piesa de temelie a unei relații ideale.
Vă rugăm să alocați 10 minute completării acestui chestionar. Alegeți varianta de răspuns care se apropie cel mai mult de modul dvs. obișnuit de a fi, de a gândi, de a vă comporta în mod normal.

 

Scala Timiditatii

Psihologii definesc timiditatea ca fiind o stare de disconfort sau de inhibitie in prezenta altor persoane. Pentru a nu confunda timiditatea cu sociabilitatea, scala masoara aspectele afective sau comportamentale, nu dorinta de a avea sau nu interactiuni sociale.
Cititi cu atentie fiecare afirmatie si decideti cat de caracteristica este pentru ceea ce simtiti sau pentru modul dvs. curent de a fi, de a va comporta. Alegeti raspunsul din paleta de raspunsuri posibile.

 

Evaluarea consumului de alcool

Acesta este un chestionar de evaluare a severitatii consumului de alcool. Contine 10 intrebari in urma carora puteti afla daca comportamentul dvs. de consum este periculos sau nepericulos pentru sanatate.

Nota:
Tineti cont ca o bautura inseamna:
12 grame alcool pur sau o bere (330ml) sau un pahar vin (125 ml) sau o tarie (40 ml)

 

Scala de Evaluare a Tratamentelor in Autism (ATEC)

Scala de Evaluare a Tratamentelor în Autism (ATEC) este un instrument simplu, dar eficient de diagnosticare si măsurare a eficienţei diverselor tratamente ale persoanelor cu autism.
Faţă de alte instrumente de cercetare care diagnostichează autismul pur şi simplu, aceasta scala permite măsurarea evoluţiei sau involuţiei unui pacient după începerea tratamentului prin evaluarea a 77 de elemente.
ATEC este proiectat să fie completat atat de către părinţi, profesori, evaluatori, practicieni sau îngrijitori. Vizeaza masurarea in 4 planuri:
Limbaj / Comunicare; Socializare; Cogniţie / Senzorial; Sănătate / Fiziologic / Comportament.

 

Nivelul de stres

Acest chestionar reflecta nivelul de stres, tradus prin urmatoarele componente: stil de viata, mediu, simptome, loc de munca, relatii, personalitate.