Servicii prin parteneri

Psihiatrie – Geriatrie – Neurologie

Recuperarea și reabilitarea psihică sunt mai eficiente, atunci cand starea pacientului necesita o abordare pluridisciplinara bazata pe servicii medicale de exceptie.

Serviciile medicale conexe, psihiatrie (adulti) si geriatrie, pe langa cele de psihologie clinica si psihoterapie ajuta la remisiunea simptomatologiei prin tratamentul adecvat si conduc la recuperarea capacitatilor individului avuta inainte de debutul bolii, redandu-l astfel, familiei si societatii.

O colaborare strânsă între psihologi şi medicii specialisti aduce beneficii multiple pentru pacienti:

• identificarea facilă a comorbiditatilor sau tulburărilor psihice care necesită suport de specialitate
• evitarea erorii de a aplica tehnici de psihoterapie pacienţilor care necesită primar medicaţie
• terapia combinată medicaţie – psihoterapie determina creşterea gradului de satisfacție si a starii de bine a pacientului, reducerea riscului de recădere, remisiuni de mai lungă durată şi de mai bună calitate.

***

Servicii gratuite CASMB

PSY CONSULTANCY, Cabinet Individual de Psihologie Aplicata ofera servicii psihologice gratuite pentru asiguratii CASMB, decontate de Casa de Asigurari de Sanatate Bucuresti.
Cabinetul are contract cu CASMB prin colaborarea cu clinicile partenere, pentru consultatiile de evaluare psihologica clinica si psihodiagnostic, consiliere psihologica clinica pentru copii/adulti, aceste servicii fiind gratuite pentru asiguratii CASMB.

Serviciile psihologice gratuite, decontate de către CASMB sunt posibile pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie catre medicul specialist al clinicilor noastre colaboratoare, cu conditia existentei unui diagnostic medical din urmatoarele specialitati clinice:

• neurologie şi neurologie pediatrică
• psihiatrie și psihiatrie pediatrică
• diabet zaharat, nutriţie şi boli metabolice
• oncologie medicală
• hematologie
• nefrologie

La randul sau, medicul specialist al clinicilor partenere va elibera scrisoarea medicala cu care pacientul se va putea prezenta la psiholog sa beneficieze de sedintele gratuite.

Documentele necesare pentru asigurati sunt:
• scrisoarea medicala eliberata de medicul specialist al clinicilor partenere care la randul sau, are contract cu Casa de Asigurari de Sanatate pentru servicii psihologice conexe
• copie CI
• adeverinta salariat/student/elev sau talon de pensie/ajutor social sau chitanta de plata directa care sa ateste calitatea de asigurat al CASMB

Nota: In cazul in care o persoana nu poate face dovada calitatii de asigurat prin documentele mentionate mai sus, aceasta nu va putea beneficia de servicii gratuite.

Programarile se fac telefonic la 0728 415 423 sau prin formularul lateral de programari sau de contact de pe site.

 ***

Medicina muncii

Pentru persoanele juridice, in vederea unei activitati sigure, corecte si legale, impreuna cu partenerii nostri permanenti, clinici specializate si cu competenta in domeniu, va putem personaliza pachete ce pot cuprinde servicii complementare, in functie de necesitati.

Dorinta noastra este sa va devenim parteneri de drum lung si sa va satisfacem cele mai pretentioase cereri in situatia in care optati pentru colaborarea cu noi!
Pentru o oferta avantajoasa, va rugam sa ne lasati un mesaj prin intermediul butonului lateral sau al paginii de contact, cu serviciile pentru care optati, detalii cu privire la domeniul de activitate al fimei dvs., dar si numarul angajatilor pentru care se solicita serviciile.