Consiliere și Psihoterapie Individuala (copii, adolescenți, adulți, vârstnici)
• psihoterapie: anxietate, depresie, dependente, atacuri de panica, fobii, tulburări de comportament, de atașament, de adaptare, alimentare, dependenta de jocuri de noroc.
• terapie suportiva pe probleme de integrare, relaționare, comunicare, decizionale, situații dificile, boli cronice si incurabile, evenimente traumatizante, modificări ale stilului de viata
• intervenție psihologica în caz de conflict interpersonal, profesional, familial
Consiliere și Psihoterapie de Cuplu si Familie
Fiecare cuplu are propria sa istorie, fiecare cu etapele sale de formare, de creștere, de criză, de speranță sau deznădejde, de renaștere și chiar de destrămare. Sunt momente în care partenerii trec prin crize personale care se răsfrâng asupra dinamicii de cuplu. Pentru unii astfel de momente sunt de creștere, pentru alții sunt copleșitoare.
Apelăm la o psihoterapie de cuplu atunci când în relația de cuplu ne confruntăm cu perioade de impas, când întâmpinăm probleme de comunicare, verbală, nonverbală și afectivă, stări de conflict și tensiuni, perioade de separare și/sau divorț.
Psihoterapia de cuplu creează cadrul celor doi parteneri pentru a se putea asculta și înțelege, pe sine, pe sine în relație cu celălalt, pe celălalt, dar și să cunoască mai bine dinamica relației in care sunt implicati.
O relație este bună tocmai pentru că este o construcție, este o aspirație spre starea de bine în doi.