Conferinta ”Managementul diabetului zaharat centrat pe pacient”

”Managementul diabetului zaharat centrat pe pacient” ediție inaugurală

27 noiembrie 2019, Hotel Novotel, București

Conferinta va fi coordonata stiintific de doamna Prof. Univ. Gabriela Radulian si va fi organizata sub egida Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila“ București si a Academiei de Stiinte Medicale.

Evenimentul va oferi informatii noi si utile pentru practica zilnica, atat a medicilor specialisti, cat si a medicilor de familie implicati in ingrijirea persoanelor cu diabet zaharat. Conferinta oferă participanților oportunitatea de a prezenta și împărtăși experiențe și de a explora noi direcții și abordari referitoare la pacientul cu diabet zaharat. Tematica este legata de abordarea multidisciplinara a complicatiilor pacientului cu diabet zaharat. Diagnosticul cat mai precoce al diabetului zaharat, interventia prin optimizarea stilului de viata si tratament specific, controlul metabolic si reducerea factorilor de risc cardiovasculari, realizeaza o abordare multifactoriala care vizeaza reducerea riscului de aparitie a complicatiilor cronice micro- si macrovasculare.

Conferinta reunește medici din diverse specialități medicale: diabet, nutritie si boli metabolice, gastroenterologie, neurologie, cardiologie, psihiatrie, nefrologie, urologie, oftalmologie, dermatologie, chirurgie, medicina de familie, medicina interna.

Editia inaugurala va cuprinde prezentari ale unor lideri de opinie de top la national in domeniul abordat si va reuni medici primari, specialisti si rezidenti in audienta.

Acest eveniment medical va fi creditat cu puncte EMC.

Afis-conferinta