Conferința de Psihologie Aplicată – Braşov 2015

a X-a ediție aniversară a Conferinței de Psihologie Aplicată cu participare internațională “Discernământ/Capacitate de exercițiu – Evaluare și intervenție psihologică vs. Diagnostic și tratament medical” organizată de Asociația Psihologilor Atestați din România (A.P.A.R.),
furnizor de formare profesională cu nr. aviz RF-II-BV-91 în colaborare cu Centrul Internaţional de Psihologie şi Psihoterapie New Life (Societate Civilă Profesională de Psihologie) sub egida Colegiului Psihologilor din România.
Asociația Psihologilor Atestați din România organizează conferința în parteneriat cu Universitatea de Medicină și Farmacie ,,Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca. Un plus de valoare al participării la conferință fiind și schimbul de experiențe profesionale dintre medici și psihologi în vedere constituirii unor colaborări viitoare.
Conceptul manifestării științifice este gândit din perspectiva unei abordări pluridisciplinare. În cadrul acestui eveniment sunt invitaţi practicieni în domeniile: psihologiei (toate specialitățile), medical (psihiatrie, medicină-legală, neurologie, neurochirurgie, geriatrie, pediatrie, medicină de familie) şi juridic, din țară și străinătate.
Conferința se va desfășura în perioada 24-26 aprilie 2015, la Sala de Conferințe a hotelului Aro Palace din mun. Brașov, b-dul Eroilor nr. 27-29.
Invitații de onoare sunt practicieni cu experiență în praxisul acestor domenii.
Conferința este acreditată de Colegiul Psihologilor din România cu număr maxim de credite.
Vă invităm a participa în calitate de audient sau ca prezentator de: workshop, studii de caz, lucrări, postere.
Pentru alte detalii ne puteţi contacta telefonic la 0751.51.51.57 sau pe e-mail-ul oficial al conferinței office@psihologii.ro.